Om Företaget

Välkommen till Svensk Kamerabevakning!

Företaget grundades 1999 då under annat företagsnamn med inriktning på utredningstjänster och spaning för att upptäcka bland annat kassasvinn bland personal med lite för långa fingrar. Med ett oerhört elektronikintresse så föll sig spaningsteknisk övervakning med bland annat dold kameraövervakning som ett naturligt val. Svensk Kamerabevakning som firmanamn registrerades 2007 för att passa verksamheten bättre, och sedan dess ligger kärnan i verksamheten på försäljning, installation och service av kameraövervakning. Personalstyrkan uppgår till hela en (1) medarbetare som har på företaget samtliga arbetsuppgifter - det är således ett enmansföretag!  Det går även bra att kontakta mig om du behöver hjälp med spaning- och utredningstjänster, eller hyra in mig som tekniker / underentreprenör.


Företagets specialistkompetens finns inom dold kameraövervakning som används bland annat för att upptäcka svinn och illojal personal. Hos Svensk Kamerabevakning hittar du branschens i särklass största sortiment när det gäller dolda kameror med högsta möjliga upplösning för professionellt bruk. Finns ingen passande dold kamera, så monterar jag en lämplig kameramodul i för er lämpligt föremål i min elektronikverkstad. Självklart återfinns även vanliga övervakningskameror för konventionell kameraövervakning från kända tillverkare som EverFocus, Vivotek, Sunkwang, Nuuo, Axis m.m i sortimentet. Det finns även kameror i lägre prisklass från bland annat Kinesiska Qihan.

Oavsett om du ska övervaka en vanlig butik med en enkel övervakningskamera, behöver en kamera för processövervakning i tillverkningsindustri, eller söker en kamera för något specialändamål så har jag lösningen! Jag har sålt kameror som monterats i allt i från dykhjälmar till helikoptrar, kameror som monterats inne i maskiner för processövervakning, kameror som monterats i spelbord m.m. Speciallösningar har helt enkelt blivit företagets specialité.

Företaget har ingen fysisk butik, utan det som säljs i webbshoppen sker genom sedvanlig distansförsäljning, eller levereras i samband med installation. Ingen försäljning till privatpersoner!

Företaget är godkänt för F-Skatt, momsregistrerat och ansvarsförsäkrat.

Installationner och service
Svensk Kamerabevakning utför installationer och service av kameraövervakningssystem i Stockholm och Uppsala län. (övriga platser enligt individuell överenskommelse/offert) Allt från en enstaka analog övervakningskamera för processövervakning i tillverkningsindustri till kompletta system med nätverkskameror i t e.x butiker.  Även modifiering/ombyggnad av kameror/DVR:er m.m. innan leverans. T ex. frånkopplad IR-belysning, fastlödning av kablage i kamera, montering av mobila övervakningssystem m.m. Vill du installera systemet själv men behöver hjälp med konfiguration av IP-adresser mellan kamera och NVR/NAS/Server ordnar jag det också, så systemt blir så "plug and play" som möjligt innan leverans.

Vid installationsarbete hos kund minimidebiteras start/servicekostnad: 1500:-. vilket avser första arbetstimme hos kund. Efterföljande arbetstid debiteras 560:- per timme. Samtliga priser exklusive moms.

Installation kan även, efter individuell överenskommelse, ske kväll, natt och helg när er ordinarie verksamhet är stängd.

Kunder
Det återfinns stora som små företag samt kommun, stat och landsting bland kunderna. Den största kundgruppen utgörs av andra småföretagare med få eller inga anställda, man vill ha övervakning med inspelning av butiken/företaget och möjlighet att kunna titta hemifrån via internet. Eller hjälp med övervakning för att upptäcka illojal personal som gör egna" löneuttag".