Om företaget

Välkommen till Svensk Kamerabevakning!

Företaget grundades 1999 då under annat företagsnamn med inriktning på utredningstjänster och spaning för att upptäcka bland annat kassasvinn bland personal med lite för långa fingrar. Med ett oerhört elektronikintresse så föll sig spaningsteknisk övervakning med bland annat dold kameraövervakning som ett naturligt val. Svensk Kamerabevakning som firmanamn registrerades 2007 för att passa verksamheten bättre, och sedan dess ligger kärnan i verksamheten på försäljning, installation och service av kameraövervakning. Personalstyrkan uppgår till hela en (1) medarbetare som har på företaget samtliga arbetsuppgifter - det är således ett enmansföretag. 


Företagets specialistkompetens finns inom dold kameraövervakning som används bland annat för att upptäcka svinn och illojal personal. Hos Svensk Kamerabevakning hittar du branschens i särklass största sortiment när det gäller dolda kameror med högsta möjliga upplösning för professionellt bruk. Finns ingen passande dold kamera, så monterar jag en lämplig kameramodul i för er lämpligt föremål i min elektronikverkstad. Självklart återfinns även vanliga övervakningskameror för konventionell kameraövervakning från kända tillverkare som Ernitec, Vivotek, HikVision, Nuuo, Axis m.m i sortimentet. 

Oavsett om du ska övervaka en vanlig butik med en enkel övervakningskamera, behöver en kamera för processövervakning i tillverkningsindustri, eller söker en kamera för något specialändamål så har jag lösningen! Jag har sålt kameror som monterats i allt i från dykhjälmar till helikoptrar, kameror som monterats inne i maskiner för processövervakning, kameror som monterats i spelbord m.m. Speciallösningar har helt enkelt blivit företagets specialité.

Företaget har ingen fysisk butik, utan det som säljs i webbshoppen sker genom sedvanlig distansförsäljning, eller levereras i samband med installation. Ingen försäljning till privatpersoner.

Företaget är godkänt för F-Skatt, momsregistrerat och ansvarsförsäkrat.