Installation/service/support

Behöver Ni hjälp med konsultation, installation & service?
De allra flesta väljer att installera våra produkter själva. En del behöver lite konsultation innan, en del vill ha hjälp med endast inställningar/slutkonfigurering, och en del vill ha hjälp med hela programmet från konsultation till slutinstallation.

Konsultation
Det kan vara svårt för en lekman att veta vilken kameralösning som passar. 
Vi utför konsultation på plats hos er i nedan angivna områden före installation. Då går vi igenom övervakningsbehovet, kameraplaceringar, kabeldragning och ger förslag på lämplig övervakningslösning. Om ni vill så hjälper vi er att upprätta en dokumentation över kameraövervakningen vilket är ett krav i kamerabevakningslagen. Håller ni till i annan del av landet erbjuder vi konsultation via e-post. Bifoga en beskrivning av vad ni har för verksamhet (t ex livsmedelsbutik) och vad som ska övervakas t ex kassalinje, lager osv. Bifoga gärna några bilder på platsen som ska övervakas så återkommer vi med förslag.  e-post: info@kamerabevakning.se 

Fjärrkonfigurering
Löser ni den fysiska installationen själv men behöver hjälp med inställningar? Vi erbjuder fjärrkonfigurering av kamera/NVR och ordnar med rätt inställningar på distans. Vi hjälper er även med bildhantering på distans om ni behöver hjälp med att ta ut inspelat material.

Installation
Installation av övervakningskamera/kamerabevakning /kameraövervakning till butik, lager, verkstad, företag, industri, lantbruk, bondgård, hästgård, stall m.m. utföres i Uppsala län, Västerås och delar Västmanland, Strängnäs samt Stockholms
nordvästra förorter. All installation föregås av konsultation på plats innan installation påbörjas. Då går vi igenom övervakningsbehovet, kameraplaceringar, kabeldragning och ger förslag på lämplig övervakningslösning. Kostnad för konsultation före installation 760:-/timme + moms. Körtid till och från kund debiteras som arbetstid.

Många tycker att vi ska "komma och titta", det gör vi gärna. Men med de rådande bränslekostnaderna och tidsåtgången som krävs då det ofta är långt till kunderna gör att vi inte kan bjuda på detta längre.

Service/reparation
Service/felsökning och reparation av kameraövervakning, såväl nätverksbaserade som gamla analoga system, utföres i ovan nämnda områden.

Kostnad
Service och installationsarbeten hos kund debiteras 760 kr per påbörjad timme. Körtid till och från kund räknas som arbetstid. Lägsta debitering är 2 timmar inkl. körtid. Tar det  t ex 1 timme tur och retur till kund och jobbet tar 30 minuter så debiteras ni för 2 timmar.
Krävs byggställning för arbete  t ex ovan 3 meters höjd eller om vi av andra anledningar bedömer det nödvändigt tillkommer kostnad för byggställning á 600 kr per tillfälle.
För montering högre än 6-7 meter får ni som kund hålla med skylift.
FJärrkonfiguration debiteras 760:-/ timme.  
Installationsmaterial tillkommer och faktureras löpande.
Moms tillkommer samtliga priser.

Installation/service/konfiguration kan även, efter individuell överenskommelse, ske kväll, natt och helg när er ordinarie verksamhet är stängd.


För konsult, installation och service ring 010- 198 19 80 eller e-post:info@kamerabevakning.se


Jämför produkter (0)


Begär offert på övervakningspaket

Begär offert på övervakningspaket

Det kan vara svårt för en lekman att veta vilken kameralösning som passar Vi hjälper er att välja r..

0.00Kr

Kamera med 4G-Router

Kamera med 4G-Router

Professionell övervakningskamera + 4G-RouterDe färdiga 4G-kamerorna som "allt-i-ett-lösning" ör..

0.00Kr

Installation / per timme

Installation / per timme

Installation av kameraövervakning hos kund eller service av befintlig kamerabevakning. Arbetsko..

760.00Kr

Fjärrkonfigurering/support

Fjärrkonfigurering/support

Support samt fjärrkonfigurering av nätverkskamera/NVR av utrustning köpt hos oss.Fixar ni den fysisk..

760.00Kr

Visa 1 till 4 av 4 (1 Pages)